Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fødsel af brand PANDORA
#1
Succesen hos Pandora schmuck günstig reduziert smykker har stort set været en gåde; men mange ærer firmaet for at banebrydende en brandrevolution i den australske smykkeindustri. COLEBY NICHOLSON møder manden bag de små små charme, der blev et verdensomspændende fænomen.


Mange mennesker, herunder marketingfolk, forstår ikke pandora armband silber sale. Mere end et logo, et mærke eller et varemærke bringer mærkerne en følelse i forbrugerne, hvilket gør et uudsletteligt indtryk hos brugerne så lidenskabeligt, at produktets følelser overstiger selve produktet. Men mærkegenkendelse fra et marked overføres ikke automatisk til en anden. Derfor kan et mærke være enormt vellykket i et land og ikke et andet. Faktisk er et dybt forankret mærke i et land ofte nødt til at begynde som "bare et andet produkt", når det kommer ind på et nyt marked. Det skal så arbejde hårdt for at få mærke status.

Hvis du kalder fordoblingssalget hvert år siden 2000 en smygning, så er det præcis hvad Pandora disney armband günstig kaufen gjorde. Fra en beskeden omsætning på omkring $ US4,5 mio. I 2000 er detailsalget vokset til over USD US500 mio. I 2007.

Et første indtryk af Enevoldsen er, at han ikke på nogen måde er flamboyant, undskylder hurtigt for sin "stakkels engelsk", selvom der ikke er behov for det. Som enhver produktionsbevidste person ville være, er han i sagens natur i at forklare alt.

Virksomheden startede i 1979, da Enevoldsen havde en lille smykkebutik i København. Derefter begyndte han guldsmed at importere smykker fra Thailand i 1982. Undervejs begyndte han at arrangere egne designs at blive lavet.

Ti år senere optrådte virksomhedens første pandora charms günstig kaufen. Alligevel var det ikke Pandora, der alle ved i dag. For det første havde det endnu ikke navnet Pandora.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Used Brandname Dot Com

Focus MyBB Theme is designed for MyBB 1.8 series and is tested properly till the most current version of MyBB i.e. 1.8.7. It is simple, clean and light MyBB theme with use of font-awesome icons and shrinking header.

For any more information, please use our contact form.

              Quick Links

              User Links

              Advertise